Over

yd_office_support003004.jpg yd_office_support003003.jpg yd_office_support003002.jpg yd_office_support003001.jpg

In 2007 heb ik, Yvonne Dekkers-van Zantvoort (1975), YD Office Support opgezet. Ik heb sinds 1995 ervaring in het secretaressevak. Mijn ervaring heb ik opgedaan binnen diverse (ook internationale) organisaties.

YD Office Support is gevestigd in Sint-Michielsgestel, een dorp onder de rook van                         's-Hertogenbosch en op korte afstand van Eindhoven, Tilburg en Utrecht.

De hierboven vermelde bedrijven zijn opdrachtgevers waar ik al enige tijd  heel plezierig mee samenwerk. Indien u meer informatie wenst kunt u bij mij mijn curriculum vitae opvragen.

Mijn drijfveer is ontzorgen. Ik doe wat ik zeg en waar ik voor sta. Zowel voor- als achter de schermen werk ik hard om anderen te kunnen laten excellereren. Wanneer ik de kans krijg zal ik zelf ook zeker willen excellereren.

Een proactieve en servicegerichte houding, een doorzetter en zeker géén "9 tot 5"  instelling horen bij mijn eigenschappen. Mijn kern-waarden zijn communicatief, assertief, betrouwbaar en ondernemend.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten sportief. Mijn persoonlijke interesses zijn hardlopen, bootcamp, skeeleren, paardrijden, reizen, theater- en concertbezoeken.

Ook vind ik het belangrijk kennis te delen. Daarom ben ik ondernemend in het vrijwilligerswerk en zit ik in diverse netwerken. Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Belangenvereniging voor Freelance Secretaresses.

Het secretaressevak is volop in beweging. Deze bewegingen volg ik met veel belangstelling. Een nieuwe ontwikkeling voor het secretaressevak is " Het nieuwe werken".

Hier heb ik inmiddels meerdere workshops voor gevolgd en ik heb een kijkje in de keuken mogen nemen van Microsoft. De koploper in "Het nieuwe werken".

cz.jpg